EGYÉB NYOMTATVÁNYOK

Elektronikus ügyintézésre jelentkezés és adatkezelési nyilatkozat

Minden Pénztártagunknak a Személyes tárhelyében lehetősége van egyenleglegét és tagi adatait ellenőrizni.
Javasoljuk, hogy válassza folyamatosan bővülő kényelmi szolgáltatásunkat az Elektronikus ügyintézést is a formanyomtatványon.
Amennyiben szeretne a pénztári tagságot, szolgáltatásokat érintő, a pénztári alaptevékenységet meghaladó ajánlatokról, akciókról vagy alkalomszerűen az MKB Csoport tagjainak érdekeltségi körébe tartozó vállalkozásoknak és az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár tagokat érintő aktuális híreiről, termékeiről is akcióiról tájékoztatást kapni, úgy jelölje azt is a nyomtatványon.
A nyomtatványt eredetiben kérjük a Pénztár részére megküldeni.


Személyes beazonosítás

A vonatkozó törvény értelmében Pénztárunk részére kötelező, hogy a Tagok személyes beazonosítását elvégezze.

A beazonosítást a tagság alatt egyszer kell végrehajtani, érvényes személyi okmányok bemutatásával bármely MKB Bankfiókban, vagy budapesti ügyfélszolgálatunkon. Amennyiben nem járul hozzá az okmányok fénymásolásához, akkor az Adatlap kitöltésére van szükség.

További részleteket a Pénztártagoknak/Személyes beazonosítás menüpontban talál.


Adatlap személyes beazonosítás cégek részére

A vonatkozó törvény értelmében Pénztárunk részére kötelező, hogy a munkáltatói támogatást nyújtó cégek személyes beazonosítását elvégezze.

A beazonosítást egyszer kell végrehajtani, cégkivonat másolatának bemutatásával és a cégképviseletre jogosult, vagy a meghatalmazott érvényes személyi okmányainak bemutatásával bármely MKB Bankfiókban, vagy budapesti ügyfélszolgálatunkon. Amennyiben a beazonosításban részt vevő személy nem járul hozzá az okmányai fénymásolásához, akkor egy Adatlap kitöltésére van szükség.

További részleteket a Munkáltatóknak/Személyes beazonosítás menüpontban talál.


Pénzügyi szervezethez benyújtandó panasz

Kérjük, hogy esetleges észrevételei, panaszai esetében forduljon első sorban Pénztárunk ügyfélszolgálatához, Pénztárunk vezetőségéhez. Ennek formai követelménye szabadon választott, segítségül szolgálhat azonban a Pénztár felügyeleti szerve, az MNB honlapján is megtalálható formanyomtatvány.